06-19381769 | Bij Biovita | Oranjelaan 54 | 2712GE | Zoetermeer | info@bij-biovita.nl

Adviesgesprek

Krijg de antwoorden op al je vragen

Heb je vragen over je gezondheid? Loop je al een tijdje rond met klachten? Je wilt al heel lang eens advies vragen maar het komt er maar niet van. Tijd maken in je agenda is lastig. Dit is de reden dat Bij Biovita een ‘Adviesgesprek’ aanbiedt. Dit kan zowel online als fysiek in de praktijk. 

Wat houdt een adviesgesprek in?

Het adviesgesprek is de start naar het krijgen van antwoorden van je vragen. We nemen samen een uitgebreide vragenlijst en nemen je klachten door. Door het adviesgesprek ontdek je wat het probleem is van je klacht en welke stappen nodig zijn om deze problemen op te lossen. Na het adviesgesprek stel ik je een stappenplan voor, zodat ik je kan helpen met het oplossen van jouw gezondheidsklachten.

Wil je liever het adviesgesprek online? We zien elkaar dan via het beeldscherm van de computer of telefoon. Na aanmelding online krijg je een Zoom link in je mail. Zoom is een programma waar je digitaal met elkaar kan bellen. Je ziet elkaar via beeldscherm van je computer of telefoon.

Het gesprek duurt gemiddeld één uur in je agenda. De investering is 77,- euro. 

Met welke vragen loop je rond?

 

  • Mijn darmen reageren steeds pijnlijker na het eten van mijn lunch, waardoor zou dat komen?
  • Zouden mijn darmklachten ook invloed hebben op mijn energielevel?
  • Al een tijdje slecht geslapen, waarom slaap ik nou zo onrustig?
  • Mijn menstruatie de laatste tijd steeds pijnlijker aan het worden, zou ik hier iets aan kunnen doen?
  • Welke voedingssupplementen zouden mij helpen om te ontspannen?
  • Wat zou sowieso helpen mij te ontspannen want merk dat ik snel een kort lontje hebt. 

Geef je lichaam lekker veel Vitamines en Mineralen.

Er wordt veel geschreven over gezonde voeding maar wat past nu bij jou? Welk voedingspatroon zou passen in jouw leven. En hoe kom je van je lichamelijke klachten af? Je begint positief aan gezonder eten en neemt een ondersteunend supplement. In het begin lukt dit wel maar na een tijdje verdwijnt de motivatie. Je merkt dat het lastig is om vol te houden en merkt weinig verschil. Hoe ga je het wel volhouden en zelfs het leuk vinden om gezonde recepten te maken? En welke ondersteunende voedingssupllementen gaan wel werken?

Een voedingspatroon en leefstijl vinden die bij jou past en voeding die je lijf prettig vindt. Dit is de uitdaging om uit te zoeken en hierbij kan ik jou goed helpen. Start met een adviesgesprek zodat jij een stappenplan hoe je jouw gewenste leefstijl wel gaat volhouden.

 

” Mijn doel is elke vrouw haar een voedingspatroon te geven waar ze blij, gezond en vooral Heel blij van wordt”

 

Neem contact op om een afspraak te maken:

Stel hier je vraag