06-19381769 | Bij Biovita | Oranjelaan 54 | 2712GE | Zoetermeer | info@bij-biovita.nl

Gezondheid-Check 

 

Al een tijdje loop je met vragen rond over je lichaam. Je bent je nu aan het verdiepen en zoekt meer informatie over je klacht. Je weet dat het nu de tijd is om een oplossing te zoeken voor je gezondheid. Een gepast antwoord op jouw vragen krijg je met de Gezondheid-check van Bij Biovita.

Wat houdt een Gezondheid-check in?

De Gezondheid-check houdt in dat je vijf dagen je voeding bij gaat houden in een voedingsdagboek. Je krijgt diverse ondersteunende vragenlijst toegestuurd. Tijdens onze afspraak nemen we een aantal vragenlijsten door. Dit samen met het voedingsdagboek geeft informatie over je klacht. Door deze gezondheid-check ontdek je wat het probleem is van je klacht en welke stappen nodig zijn om deze problemen weg te nemen. Na dit gesprek stel ik je gepast behandeltraject voor, zodat ik je kan helpen met het oplossen van jouw problemen en jij weer lekker in je vel zit. Een behandeltraject houdt in het algemeen een op maat gemaakt voedingsplan inclusief ondersteunende voedingssupplementen. Dit gaan we stap voor stap doornemen zodat het goed in je leven is vol te houden.

Spelen deze gezondheidsvragen door je gedachten?

 

  • Wat zou nu echt helpen om van mijn buikklachten af te komen?
  • Ik wil van mijn heftige menstruatieklachten af.
  • Wanneer ga ik weer lekker slapen zodat ik fit wakker wordt?
  • Zouden mijn darmklachten ook invloed hebben op mijn huid?
  • Ik wil graag gezond eten, maar wat is nu gezonde voeding?
  • Mijn lichaam is vaak moe na het eten, waardoor zou dat komen?

Wat is Orthomoleculaire voeding?

Orthomoleculaire voeding richt zich op een goede inname van waardevolle vitaminen uit de voeding. Processen in het lichaam functioneren het meest optimaal wanneer de voeding goede hoeveelheden vitamines, mineralen, aminozuren en andere nutriënten bevat. De orthomoleculaire voeding streeft ernaar de lichaamscellen de benodigde voedingsstoffen in optimale hoeveelheden aan te bieden met zo min mogelijk verontreinigingen.

Dit houdt in:

  • Een gezonde, evenwichtige voeding, bij voorkeur biologisch, puur en natuurlijk.
  • Richt zich met name op preventie van ziekte en het verbeteren van gezondheid en welzijn

 

Wordt Orthomoleculaire voeding vergoed door de zorgverzekering?

Ik ben lid van de beroepsgroep MBOG en ben aangesloten bij de KAB. Hierdoor kan deze behandeling worden vergoedt door verschillende zorgverzekeraars. Controleer even je eigen zorgverzekeraar zodat je weet waar je voor in aanmerking komt. Het wel afhankelijk van je eigen zorgpakket.

Investering : 125,- euro ( duur is gemiddeld 1,5 a 2 uur )

Waarom wil je Biologische gezonde voeding?

Je lichaam krijgt zijn energie met een gevarieerd voedingspatroon. Lekker veel groenten, fruit, noten en zaden. Het liefst wil je biologische voeding verwerken in je gerechten. Deze groente en fruit zijn geteeld zonder bestrijdingsmiddelen en bevatten meer bioactieve stoffen. De smaak is ook zoveel lekkerder. Tijdens mijn behandeltrajecten gaan we samen werken aan een gezond voedingspatroon. Je gaat zelf leren welke voeding goed voor jou is en dit zul je ook zelf gaan ervaren.

“Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding.”

– Hippocrates, circa 330 voor Christ –

Neem contact op om een afspraak te maken:

Stel hier je vraag